Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Журналистика / Переводчики в Черкассах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат в отрасли "Журналистика / Переводчики в Черкассах"

11 232 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий в отрасли "Журналистика / Переводчики" по диапазонам зарплаты в Черкассах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, в отрасли Журналистика / Переводчики в Черкассах открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14,5+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.3+ грн, и 0% с зарплатой 11.0+ грн

Уровень средней зарплаты в отрасли "Журналистика / Переводчики" за последние 12 месяцев в Черкассах

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Черкассах.

Рекомендуемые вакансии

ОББИВАЛЬНИКИ МЕБЛІВ без досвіду роботи в Черкасах
, Черкаси, Черкаська область
Фабрика з виготовлення м'яких меблів запрошує на роботу "ОББИВАЛЬНИКІВ М'ЯКИХ МЕБЛІВ"-жінок, чоловіківВимоги:-з досвідом та без досвіду роботи, оплачуване навчання на виробництві 5 місяців-знати і виконувати ТБ;-уважність, відповідальне ставлення до роботи, повага до колег та оточуючих, старанність, акуратність;-без шкідливих звичок.-бажання навчатися і освоювати нові моделіМи пропонуємо:-роботу в дружньому колективі-відрядну оплату праці-своєчасну виплату ЗП (два рази на місяць)-премії, мотивацію співробітників та інші корпоративні плюшки;-оплату за навчання на виробництві 500 грн/день+оплата за виробіток;-графік роботи з 08.00-17.00 вихідні Сб-Нд. -перерву для харчування та відпочинку;-доставку співробітників до місця роботи за рахунок компанії.
Запрошуємо на роботу без досвіду
, Черкаси, Черкаська область
Запрошуємо на роботу в сферу будівництва Базових станцій мобільного зв'язку , робітників без досвіду роботи.На повне навчання.Вимоги до кандидатів:- відповідальне відношення до роботи- пунктуальність - чесністьПривілегії вміння кандидатів:- навички роботи з електроінструментами- навички роботи з електрикою- навички роботи з висотними роботами- навички роботи з зварювальними роботами.Деталі при співбесіді.