Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Экспедитор в Черкассах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Экспедитор в Черкассах"

15 167 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Экспедитор" по диапазонам зарплаты в Черкассах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Экспедитор в Черкассах открыто 5 вакансий. Для 40% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 16.0+ грн. 20% объявлений с зарплатой 11.0+ грн, и 20% с зарплатой 14.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Экспедитор в Черкассах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Экспедитор в Черкассах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черкассах

Среди похожих профессий в Черкассах наиболее высокооплачиваемой считается Курьер пеший. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Курьер экспедитор с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Заведующие складом с зарплатой 24000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Потрібні водії категорії С1
, Черкаси, Черкаська область
Стабільній компанії потрібні водії для доставки продуктів харчування по магазинам в межах Черкаської та Кіровоградської області. Робота з експедитором. По всім питанням звертайтесь за телефоном 06******12.
Пропонуємо роботу експедитором
, Черкаси, Черкаська область
Стабільне підприємство пропонує роботу експедитора для доставки продуктів харчування по магазинам в межах Черкаської та Кіровоградської області! Своєчасна зарплата! По всім питанням звертаться за телефоном 06******12.
Робота водій категорії В
, Черкаси, Черкаська область
Потрібен водій/експедитор на бус Рено трафик Доставка продуктів харчування по черкаській та київській областях
Водій експедитор
, Черкаси, Черкаська область
Потрібний водій експедитор на підприємство , з категоріями B , C1 , C , для доставлення товару по м.Черкаси та Україні . Вимоги : без шкідливих звичок , охайність , догляд за чистотою авто .
Експедитор (продукти харчування)
, Черкаси, Черкаська область
Потужна дистрибуторська компанія ФОП Гладкий А.Г. запрошує на роботу ЕКСПЕДИТОРАВимоги до кандидата:бажано досвід роботи в дистрибуторських компаніях.;вміння працювати в команді;відповідальністьОбов’язки:доставка товарів (продукти харчування) на торгові точки;оформлення транспортних документів;розвантаження товарів на торгових точкахУмови роботи:робота разом з водіємробота з ВТ по СБ,неділя, понеділок — вихідні дніАдреса: м. Черкаси, вул.Різдвяна, 173/1Більш детальну інформацію можна отримати за номером телефону:(067) 412−10−37 Валерія
Потрібен експедитор на область м. Черкаси
, Черкаси, Черкаська область
Шукаємо експедитора на область!Посада: ЕкспедиторЛокація: ЧеркасиЗарплата: 12 000 грн/місяцьВивантаження: від 6 до 12 точок щодняВимоги:•Досвід роботи в експедиторській справі бажаний•Здатність працювати в режимі високого темпу•Відповідальність та організованістьДля отримання додаткової інформації телефонуйте
Водій експедитор
, Черкаси, Черкаська область
На постійну роботу потрібен водій експедитор.Доставка продуктів харчування по Черкаський області на автомобілі WV LT 35(кат В)
Експедитор підмінний водій Черкаси Хоменка 17
, Черкаси, Черкаська область
Запрошуємо на роботу ВОДІЯ /ЕКСПЕДИТОРА СС1Доставка товарів по місту та області.Машини ремонтуються на СТО, Форд Транзит.Графік роботи:З вівторка по суботу з 7.00 до 15.00Неділя-понеділок -вихідні.Знаходимось за адресою вул. Шевченка 45( дзвонити з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 18.00)
Водитель, водій категорія С
, Черкаси, Черкаська область
Потрібен водій категорії С, на автомобіль ТАТА. Робота з експедитором, доставка.
Шукаємо експедитора для роботи в місті та області
, Черкаси, Черкаська область
Робота легка без тяжких фізичних навантажень Шукаємо відповідального експедитора для роботи в місті та області. Основні обов’язки включають доставку вантажів В область.Заробітня плата 12000 тис грн Графік роботи: пн-сб Вимоги: •Здатність дотримуватися графіка та вчасно виконувати завдання.•Бажання дотримувати чистоту і гігієну особистого простору.•Вміння працювати в команді та спілкуватися з колегами.
Потрібен водій для доставки товару по місту та області
, Черкаси, Черкаська область
Нужен водитель категории В для развозки товара по торговым точкам города и области,работа с экспедитором на нашем автомобиле. Заработная плата от 16000