Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Педикюр в Черкассах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Педикюр в Черкассах"

7 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Педикюр" по диапазонам зарплаты в Черкассах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Педикюр в Черкассах открыто 2 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 9,8+ грн. 0% объявлений с зарплатой 8.0+ грн, и 0% с зарплатой 8.2+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Педикюр в Черкассах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Педикюр в Черкассах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черкассах

Среди похожих профессий в Черкассах наиболее высокооплачиваемой считается Администратор спортивного клуба. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 16000 грн. На втором месте - Администратор фитнес клуба с зарплатой 16000 грн, а на третьем - Банщик с зарплатой 13000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Шукаємо майстра манікюру педикюру
, Черкаси, Черкаська область
Шукаємо майстра манікюру-педикюруДеталі за номером 09******53
Майстер нігтьового сервісу
, Черкаси, Черкаська область
Кількість клієнтів Салону краси та натхнення 'Калина' постійно зростає, тому прийшов час збільшити кількість майстрів. З радістю запрошуємо до нашої дружньої команди майстра нігтьового сервісуОсновні обов'язки: Надання послуг клієнтам згідно переліку в прайсі та внутрішніх стандартів Взаємодія з клієнтами (консультування про заходи безпеки, про домашній догляд, відповіді на запитання) Підтримання чистоти робочого місця Дезінфекція/стерилізація інструментарію, робочих поверхонь, приладів Дотримання внутрішніх вимог та розпорядку роботи.Вимоги: Базове навчання : манікюр, педикюр обов"язково, покриття гель-лак, нарощування/корекція гель - бажано. Наявність основних професійних інструментів : накожиці/ножиці, пушер, кисті (мінімум 2 набори) Приємна зовнішність Здатність до навчання Толерантність Пунктуальність Відсутність шкідливих звичокУмови: Графік роботи: плаваючий (2/2, можливі інші варіанти) з 09:00 до 19:00 / за попереднім записом з 08:00 до 20:00. Заробітна плата: 50*******00 грн Спеціальні ціни на послуги та продукцію салону.Ми знаходимось за адресою: м.Черкаси, ПЗР, вул.Олени Теліги (Конєва), 1.Творімо красу разом!
Шукаємо майстра педикюру
, Черкаси, Черкаська область
Запрошуємо на роботу майстра педикюру з досвідом в Студію манікюру Nail Persona!Адреса: м.Черкаси, вул.Чехова 115Instagram: nail.persona.studioМи пропонуємо: - комфортне робоче місце;- привітний колектив;- зручний графік роботи (за домовленністю);- оплата: 40% від суми наданих послуг - завжди своєчасна виплата ЗП (за домовленністю);- всі інструменти та розхідні матеріали надаються Студією;- записи на послуги проводе адміністратор;- в Студії є прибиральниця;- працюємо навіть тоді, коли немає світла)Наші побажання:- досвід роботи від 6 місяців (новачків не розглядаємо зовсім);- педикюр комбі ( апаратний);- базові дизайни;- вміння знаходити спільну мову із клієнтами та колегамиЯкщо Вас зацікавила наша пропозиція, то пишіть на Viber чи Telegram або телефонуйте 09******44
Потрені майстер манікюру в студію краси.
, Черкаси, Черкаська область
Студія краси запрошує в свою команду майстра манікюру/педикюру Вимоги: професійність та відповідальність. Вміння якісно робити манікюр/педикюр, дотримання правил стерилізації Умови роботи: графік гнучкий. Подробиці за телефоном: 06*********97 Віра.