Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Финансовый консультант в Черкассах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Продавець-консультант (бул.Шевченка, 207)
, Черкаси, Черкаська область
Watsons Україна — це роздрібна мережа товарів для краси та здоров’я!На сьогодні ми управляємо 270 + магазинами у 108 містах.В нас працює більше ніж 2000 працівників які обслуговують приблизно 350 тисяч клієнтів щомісяця за допомогою наших О+О (Offline плюс Online) платформ .Watsons Україна — входить до складу міжнародної компанії A.S. Watson Group, найбільшої у світі мережі роздрібної торгівлі продукцією для краси та здоров’я.Нині мережа налічує понад 16 000 магазинів, 12 роздрібних брендів на 28 ринках та більше ніж 130 000 співробітників по-всьому світу. За 2022 фінансовий рік A. S. Watson Group зафіксувала дохід у 22 мільярди доларів США. Щороку компанія обслуговує понад 5,5 мільярдів покупців через свої платформи, як онлайн так і офлайн, забезпечуючи клієнтам роздрібну торгівлю на основі сучасних технологій.Шукаємо у нашу команду Продавця-консультанта на повний та неповний робочий деньАдреса магазину: бульвар Шевченка, 207, ЧеркасиТелефон керуючого магазином: 093 873 44 92 ІраЩО ВАМ ПОТРІБНО РОБИТИ?Виконання стандартів мерчендайзингу, прийом-переміщення товарів;Участь у проведенні інвентаризацій;Робота з касовим апаратом;Консультування клієнтів щодо товарів магазину.ЩО МИ ЧЕКАЄМО ВІД ВАС?Середньо-спеціальна освіта, вища, незакінчена вища;Відповідальність;Бажання навчатись новому.ЩО ЧЕКАЄ НА ВАС У WATSONS?Гнучкий графік роботи;Форма та комфортне робоче місце;Прозора система мотивації;Офіційне працевлаштування та «БІЛА» виплата заробітної плати;Оплачувана відпустка 24 календарних днів;Оплачувані лікарняні;Дисконт на продукцію компанії;Навчання та можливість кар'єрного росту в середині компанії.Робота у Watsons — це не тільки робота, яка змінить твоє резюме, це робота — яка змінить світ!До зустрічі на співбесіді!
Продавець-консультант в магазин одягу в центрі міста
, Черкаси, Черкаська область
Ми, компанія «Custom Wear», провідний виробник і роздрібний продавець індивідуального одягу та взуття, шукаємо талановитого та енергійного Продавця-консультанта для нашого магазину в місті Черкаси.Обов’язки:Привітати клієнтів та надати їм професійну консультацію щодо вибору одягу та взуттяДопомогти клієнтам з вимірюванням та підбором правильного розміруПредставити продукцію компанії та пояснити її переваги та особливостіЗабезпечити належну організацію товарів на полицях та в виставкових вітринахЗдійснювати активні продажі та досягати поставлених цілей продажуОбробляти платіжні та фінансові операціїМи пропонуємо:Конкурентоспроможну заробітну плату та систему преміюванняМожливість професійного розвитку та кар'єрного зростанняДружню та позитивну робочу атмосферуЗнижки на продукцію компаніїЯкщо ти енергійний, комунікабельний та маєш бажання працювати в сфері моди, приєднуйся до нашої команди «Custom Wear»! Відправляй своє резюме разом зі своєю мотиваційною листом на нашу електронну пошту або зателефонуй нам для отримання додаткової інформації. Ми чекаємо саме на тебе!
Продавець-консультант мережі магазинів "Мармеладний Джек"
, Черкаси, Черкаська область
Опис вакансіїМи — компанія «Мармеладний Джек» мережа магазинів солодощів, активно розширюємо нашу команду!Чекаємо позитивних та активних продавців-консультантів для роботи на кращих локаціях Черкас.Умови роботи:Графік 4/2, з 9:30 до 21:00.Ставка + вагомий % від продажів.Середня зарплата продавця-касира після стажування 13000−15000 грнМолодий та дружній колектив;Підтримка, навчання, наставництво під час роботи.Що необхідно робити:Спілкуватися з нашими відвідувачами та допомагати обирати солодощі;Займатися викладкою смаколиків на вітрині:Знати ассортимент товару.Наші вимоги:Активні хлопці та дівчата;Наявність медичної книжки.Перевагу віддаємо кандидатам з досвідом роботи у сфері прямих продажів;Комунікабельність, вміння правильно висловити та донести необхідну інформацію;Бажання працювати, а не відсиджувати;Позитивний погляд на життя, наявність почуття гумору.Ми пропонуємо:Безперервний розвиток — індивідуальна програма навчання (семінари, тренінги, майстер-класи);Дружній, професійний колектив однодумців;Можливість професійного, кар'єрного та фінансового росту в компанії;Конкурентну заробітну плату, гарантії своєчасної виплати зарплати та бонусів.Контактна особа:Леонід Володимирович+38********10
ТЕРМІНОВО На роботу в Черкасах потрібен фінансовий консультант
ТЕРМІНОВО На роботу в Черкасах потрібен фінансовий консультант. Офіційне працевлаштування. Бажано з досвідом роботи кредитування чи страхування, але перевага це вміння спілкуватися. Навчаємо.СК "Арсенал Страхування" Адреса: Кропивницький вул. Гагаріна 3А телефон 38********19 Юлія.