Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кладовщик на складе в Черкассах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Кладовщик
, Черкаси, Черкаська область
Требуетса на постоянную работу работник склада обязоности , отбор товара по накладным выгрузка, погрузка товара,внимательность ответственость без вредных превычек . Товары авто химия режим работы понедельник- пятница с 9,00-18,00 по всем вопросам звоните, сообщения не пишите на них не отвечаем
Кладовщик комплектовщик на склад. г. Черкассы, площадь 700 летия
, Черкаси, Черкаська область
На работу требуется кладовщик отборщик товара. г. Черкассы, район площади 700 летия, бывшие склады сахарного завода. Продуктовая группа товара (детские сладости). график работы с Пн по Пт в две смены, 1) с 8:00 до 16:00, 2) с 12:00 до 20:00Сб и Вс - выходные. (Требуются мужчины)Оплата почасовая ЗП от 12тыс. грн. авансы, премии, время на обед - всё есть. Прошу звонить на собеседование по номеру 06******85. Максим.
Комірник на склад
, Черкаси, Черкаська область
Шукаємо комірника на склад. Для оприбуткування товару, фасування та пакування замовлень. Також частково робота за комп'ютером. Створення та оформлення замовлень.Обов'язково мати права категорії B та навички водіння. Володіти Exel.Графік роботи 5/2 з 10 до 18. Субота та неділя робочі дні. Вихідні на тижні.Склад знаходиться по бульвару Шевченка ближче до площі 700 річчя.Прохання не телефонувати. Писати в повідомлення olx та відразу вказувати вік та коротко про себе.
Службовець на складі (комірник)
2300, ЧЕРКАСЬКА ФІЛІЯ ЧЕРКАСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Черкаси, Черкаська область
Заробітна плата (усього): 14000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:ЧЕРКАСЬКА ФІЛІЯ ЧОЦЗ.ТЕЛЕФОН:(063)4790130.ВИДАЧА НА ВИРОБНИЦТВО ВІКОН, ДВЕРЕЙ ТА КОМПЛЕКТУЮЧИХ. ВИДАЧА ЗІ СКЛАДУ ГОТОВИХ ВИРОБІВ. КОНТРОЛЬ ВІДВАНТАЖЕНЬ ТА КОМПЛЕКТУВАННЯ ТОВАРУ (МЕТАЛОПЛАСТИКОВИХ ВІКОН ТА ДВЕРЕЙ) ВІДПОВІДНО ДО НАКЛАДНИХ. ЗАБЕЗПЕЧУЄ ЗБЕРІГАННЯ СКЛАДОВАНИХ ТМЦ, ВЕДЕ ОБЛІК СКЛАДСЬКИХ ОПЕРАЦІЙ. ОФОРМЛЕННЯ І ЗДАВАННЯ ПРИБУТКОВО-ВИДАТКОВИХ ДОКУМЕНТІВ, СКЛАДАЄ ВСТАНОВЛЕНУ ЗВІТНІСТЬ, ЗНАННЯ 1С. ФІЗИЧНІ НАВАНТАЖЕННЯ.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; професійний розвиток
Комірник, комплектувальник, робота на складі
, Черкаси, Черкаська область
ТОВ «Крайтекс-Сервіс» запрошує на постійную роботу Комірників-комплектувальників (Побутова хімія, косметика)Обов’язки: Відбір та комплектація товарів, виконання вантажно-розвантажувальних робіт.Умови роботи:Стабільна і перспективна робота у великій компанії;Конкурентоспроможна оплата праці, соціальний пакет;Наша адреса - вулиця Хоменка, 19.Додаткові питання та запис на співбесіду за телефоном:067 328 80 36, Олександр (з 9 до 18 години)
Кладовщик фасувальник
, Черкаси, Черкаська область
На постійну роботу потрібен кладовщик фасувальник (відбір товару по маршрутам,продукти харчування).Можливо без опиту роботи.
Комірник-комплектувальник
, Черкаси, Черкаська область
Заробітна плата 22000- 24000''Строй Дoм Україна" — вітчизняна компанія, що спеціалізується на виробництві покрівельних та фасадних матеріалів.Вимоги до кандидата:· навички роботи в 1С (буде перевагою);· досвід здіснення складських операцій;· вміння працювати в команді;· стресостійкість.Обов’язки:· здійснення складських операцій в 1С;· контроль за складуванням, ротацією та правильним зберіганням товару на складі;· підготовка матеріалів;· підготовка та робота з документацією;. контроль порядку на робочому місці;. прийом товару по кількості/якості;· . робота з первинними документами (прийом, видача) ; . участь в інвентаризації.​Ми пропонуємо:· конкурентну заробітну плату;· позмінний графік роботи, виробництво у ІІ зміни;· офіційне працевлаштування;· навчання та індивідуальний план адаптації;· можливість додаткового заробітку;· роботу в стабільній компанії.​Ми пропонуємо роботу в команді професіоналів, де кожен новий співробітник стає частиною великого дружнього колективу.Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом тижня в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.Телефонуйте 096 70 59 303 Тетяна.