Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по обучению в Черкассах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер з продажу нерухомості
, Черкаси, Черкаська область
Агенція нерухомості у м. Черкаси шукає цілеспрямованих співробітників, які розуміють, чого хочуть і завжди працюють на результат.Робота у сфері нерухомості подарує тобі широкі можливості для саморозвитку, вільний графік, впевненість у завтрашньому дні.Ти нам підходиш, якщо ти:маєш вищу чи незакінчену вищу освіту;готовий отримувати нові знання та з кожним днем розвиватися у сфері нерухомості;вмієш працювати у базових програмах (Word, Excel);вільно володієш сучасними месенджерами (Viber, Telegram, Facebook);маєш досвід у сфері продажухочеш і вмієш працювати на результат.Що ти отримаєш від нас?ми надаємо навчання для співробітників, які не мають досвіду роботи в даній сфері.наша компанія повністю оплачує рекламудля тебе в нас вже підготовлено комфортне робоче місце на офісі в центрі Черкасприємна робоча обстановка в офісі гарантовані.Більш детальну інформацію про вакансію ти можеш дізнатися за телефоном 06******39. На повідомлення не відповідаю.
Менеджер по продажам
, Черкаси, Черкаська область
Компанія "ФОП Ятченко О.М (ТОВ Дім оіл)." є провідним постачальником автохімічних рідин ринку Черкас та області. Потрібен менеджер по продажам автохімії з власним авто та бажано з досвідом роботи з клієнтами по Черккасам та області!Вимоги:- Досвід роботи в продажах буде великим плюсом, але ми також вітаємо молодих та амбітних кандидатів без досвіду, які готові вчитися та розвиватися в цій сфері;- Висока комунікабельність ;- Вміння працювати з клієнтами- Впевнений користувач ПК.Пропонуємо:- Конкурентоспроможну заробітну плату(ставка + % від продажу) без обмежень.- Стабільне працевлаштування та кар'єрний ріст;- Професійний розвиток та навчання;- Дружній колектив та командну роботу;- Можливість працювати з високоякісними продуктами - Графік роботи: 8-годинний, гнучкий графік або дистанційнийЯкщо Ви маєте бажання розвиватися в сфері продажу та приєднатися до нашої динамічної команди, зателефонуйте за номером Показати контакти . Ми чекаємо на Ваші заявки та будемо раді познайомитися з Вами!
Работа в Недвижимости, менеджер по продажам.
, Черкаси, Черкаська область
ПП "Бульвар Нерухомості" приглашает на работу активных и целеустремленных людей ,готовых работать и зарабатывать. Мы обучаем людей с "нуля" всем аспектам данной профессии! Мы работаем на общий результат. Требования: порядочность; высокая работоспособность; обучаемость; ответственность; исполнительность; коммуникабельность; грамотная, четкая речь (общение украинским и русским языками); пользователь ПК, наличие ПК, знание Word, Internet. Условия работы: Мы предлагаем площадку для заработка и достойную оплату Вашего труда(высокий и "чистый" процент); бесплатное обучение; бесплатная рекламная поддержка; небольшой, но дружный коллектив; комфортные условия работы, оплачиваемый рабочий телефон, офис в центре города Черкассы; свое рабочее место; доступ в офис в любое время суток; заработок "живыми" деньгами(40% "чистыми" от сделки); график с 9.00 до 17.00 (офис, кроме выходных);Звонить с 9.00 до 12.30.(строго), кроме выходных.Будь ласка ТЕЛЕФОНУЙТЕ за вказаними номерами. Спілкуємось виключно по телефону .Тел. 06******52 , 09******84
ОББИВАЛЬНИКИ МЕБЛІВ без досвіду роботи в Черкасах
, Черкаси, Черкаська область
Фабрика з виготовлення м'яких меблів запрошує на роботу "ОББИВАЛЬНИКІВ М'ЯКИХ МЕБЛІВ"-жінок, чоловіківВимоги:-з досвідом та без досвіду роботи, оплачуване навчання на виробництві 5 місяців-знати і виконувати ТБ;-уважність, відповідальне ставлення до роботи, повага до колег та оточуючих, старанність, акуратність;-без шкідливих звичок.-бажання навчатися і освоювати нові моделіМи пропонуємо:-роботу в дружньому колективі-відрядну оплату праці-своєчасну виплату ЗП (два рази на місяць)-премії, мотивацію співробітників та інші корпоративні плюшки;-оплату за навчання на виробництві 500 грн/день+оплата за виробіток;-графік роботи з 08.00-17.00 вихідні Сб-Нд. -перерву для харчування та відпочинку;-доставку співробітників до місця роботи за рахунок компанії.
Запрошуємо на роботу без досвіду
, Черкаси, Черкаська область
Запрошуємо на роботу в сферу будівництва Базових станцій мобільного зв'язку , робітників без досвіду роботи.На повне навчання.Вимоги до кандидатів:- відповідальне відношення до роботи- пунктуальність - чесністьПривілегії вміння кандидатів:- навички роботи з електроінструментами- навички роботи з електрикою- навички роботи з висотними роботами- навички роботи з зварювальними роботами.Деталі при співбесіді.
Працівник в офіс
, Черкаси, Черкаська область
Компанія "Інформаційно-консультаційні послуги", що знаходиться за адресою вул. Хрещатик 190 шукає менеджера по роботі з клієнтами.Вимоги до претендента:відповідальність, комунікабельність, стрессостійкість.Обовязки:обробка повідомлень від клієнтіУмови: 5/2, 08.00-18.00Виплата заробітньої плати 4 рази на місяць.Заробітня плата складається з бонусної ставки + % + премії. Від 14500 грн на місяць.Надаємо навчання.
Продавець, куратор
, Черкаси, Черкаська область
Школа краси та здоров'я набирає співробітників.Вакансія: куратор, продавець, інтернет менеджер.Завдання: виставляти оголошення по соц. мережах, пошук та консультація клієнтів та супровід учасників.Досвід не обов'язково, навчання повністю надається. Як додатковий дохід та може бути і основна робота. Можна поєднувати з декретом. Співбесіда у вайбер, пишіть номер телефону, надам інфу в голосових повідомленнях. Анна Вовк.
Робота в Офісі
, Черкаси, Черкаська область
Компанія "Інформаційно-консультаційні послуги", що знаходиться за адресою вул. Хрещатик 190 шукає менеджера по роботі з клієнтами.Вимоги до претендента:відповідальність, комунікабельність, стрессостійкість.Обовязки:обробка повідомлень від клієнтіУмови: 5/2, 08.00-18.00Виплата заробітньої плати 4 рази на місяць.Заробітня плата складається з бонусної ставки + % + премії. Від 14500 грн на місяць.Надаємо навчання.
Менеджер (управитель) із збуту
2300, ЧЕРКАСЬКА ФІЛІЯ ЧЕРКАСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Черкаси, Черкаська область
Заробітна плата (усього): 18186.34 грнУ тому числі основна: 18186.34 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Канівське управління ЧФЦОЦЗ (093) 11 869 12Організовує та координує збутову діяльність відповідно до замовлень і укладених договорів, забезпечує постачання продукції, що випускається, споживачам у встановлені терміни в повному обсязі. Організовує зв'язки з діловими партнерами.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці
Менеджер по роботі з клієнтами
, Черкаси, Черкаська область
ТОВ «Споживчий центр» -перша і одна з найбільших фінансових компаній України. Нам вдалося створити сильний бренд, який користується довірою клієнтів. Вже більше 12 років ми зберігаємо позицію лідера ринку.Ми збираємо сильну команду та в пошуках менеджера по роботі з клієнтами.Менеджер по роботі з клієнтами — це фахівець, який буде надавати інформаційну підтримку в телефонному режимі та допомагати нашим клієнтам вирішувати їх ситуацію із заборгованістю .Ваші обов’язки:ведення коректних телефонних переговорів;консультація щодо способів погашення заборгованості або реструктуризації боргудосягнення домовленості із клієнтом.Ми пропонуємо Вам:завжди вчасні виплати заробітної плати, яка складається з фіксованої ставки та бонусів за виконану роботу;стабільний графік роботи з ПН по ПТ з 09:00 до 18:00;офіційне працевлаштування;робоче місце у затишному сучасному офісі;нові підходи у навчанні;можливість кар'єрного та професійного зростання;активне соціальне життя всередині компанії.До оформлення всього 3 кроки:Дзвінок рекрутеру — 10 хвилинСпівбесіда з керівником — 30 хвилинОформлення та довга робота разом)Ми націлені на довгострокове співробітництво і з радістю приймаємо кращих в нашу дружну команду!
Касир -оцінювач техніки та золота м. Черкаси
, Черкаси, Черкаська область
Група компаній «Скарбниця» — перша мережа ломбардів, яка заснована у 1992 року на ринку фінансових послуг, та надає кредити під заставу майна. Більше 400 відділень в 97 містах України, але це не межа для наших амбіцій. Ми запрошуємо саме Тебе у нашу велику команду, а чому? - дивись на опис!Що ми пропонуємо:- Заробітна плата виплачується 2 рази на місяць. Крім фіксованої ставки, Ти отримуєш бонуси, розмір яких залежить тільки від Тебе; - Стабільний графік , який Ти обираєш сам, а також широка мережа відділень — Ти можеш працювати поруч з домом;- Дружній та професійний колектив, якій з радістю Тебе навчить та підтримає у перші місяці роботи. Ти не один - нас 2500 співробітників.- Офіційне працевлаштування;- Навчання від початку стажування і впродовж всієї кар'єри.Кого ми шукаємо?:- Комунікабельних, відповідальних та цілеспрямованих;- Бажаний досвід у сфері обслуговування клієнтів, якщо ні - ми легко навчимо;- Ти не впевнений, чи надсилати резюме? Не сумнівайся. Ми надаємо рівні можливості всім кандидатам і вітаємо у своїй команді різноманітність.Якщо залишилися питання - легко знайде відповідь наш менеджер з підбору персоналу 050 – 446 – 10-36 Наталія
Рієлтор, менеджер з продажу ( з навчанням) Avangard
, Черкаси, Черкаська область
Агентство Avangard запрошує співробітників в компанію з продажу нерухомості, як з досвідом роботи, так і без досвіду. У компанії є безкоштовне професійне навчання. Сучасний офіс розташований у центрі міста, всі умови для комфортної роботи. Дружній колектив. Підтримка керівників як на старті так і після. Професійний юрист. Приходьте, навчимо заробляти!Анастасія - 06******57
Менеджер по роботі з клієнтами, касир-оцінювач у ломбард, продавець
, Черкаси, Черкаська область
Мережа магазинів-ломбардів SeifОпис вакансіїВітаю у Сейф!Сейф цеМагазин — де будь хто може знайти товар для себе та на подарунок — величезні вітрини товарів на будь-який бюджет.Пункт обміну валют — де ти отримаєш кращий курс та сервіс, вигідно — це до нас.Ломбард — де будь хто може продати або здати своє майно та отримати найкращу оцінку. Широка мережа відділень не тільки в місті, а й у регіоні.Чому варто працювати в нашій команді?Стабільна заробітна плата без затримок.Заробітна плата вище середньої по місту та не лімітується.Робота біля дому, в нас багато відділень по усьому місту.Зручний нормований графік роботи 5 робочих 2 вихідних.Досвід не обовʼязковий, ми навчаємо тебе на всьому шляху.Бачиш себе на керівній посаді в особистому кабінеті? розвивайся разом з нами.Корпоративні знижки, мотивації, це все та більше можна отримати разом з нами.Що тебе чекає?Продажі товарів широкого напрямку.Оцінка товарів та ювелірних прикрас.Консультація клієнтівНадання фінансових послуг.Твій плюс якщоТи вільно спілкуєшся та знаходиш спільну мову з клієнтами.Ти добре розумієшся в техніці або ювелірних прикрасахПорядок та відповідальністьЯкщо щось з вище вказаного вам не знайоме, не маєте досвіду в подібній сфері діяльності, це не означає, що ви нам не підходите — у вас є можливість навчитися новому та цікавому (ми надаємо повний курс навчання та подальшу підтримку співробітників)!Якщо ви хочете заробляти і розвиватися — ви потрібні нашій команді!До зустрічі у Сейф!