Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Такси в Черкассах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Такси в Черкассах"

21 333 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Такси" по диапазонам зарплаты в Черкассах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии Такси в Черкассах открыто 7 вакансий. Для 57.1% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 23,5+ грн. 42.9% объявлений с зарплатой 14.5+ грн, и 0% с зарплатой 10.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Такси в Черкассах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Такси в Черкассах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черкассах

Среди похожих профессий в Черкассах наиболее высокооплачиваемой считается Дальнобойщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 35000 грн. На втором месте - Водитель самосвал камаз с зарплатой 30000 грн, а на третьем - Карщик с зарплатой 20000 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Водитель в Uklon на автомобиль компании
, Черкаси, Черкаська область
Мы расширяем автопарк в городе Черкассы!В связи этим открыт набор водителей в наш парк который сотрудничает с агрегатором Uklon на авто компании!У нас дружный колектив и свежие авто на газу!Требования:Опыт работы в такси или службе доставки — приветствуется;Наличие водительского удостоверения;Водительский стаж(В категория) от 2 лет; Аккуратное вождение;Пунктуальность;Дисциплинированность;Вежливость;Ответственность;Презентабельный внешний вид;Уход за авто, поддержание его в чистоте.Обязанности:Пассажирские перевозки в пределах города Черкассы.Мы предлагаем:Работа на комфортном автомобиле с ГБО(расход 9-10 литров)Ежедневный расчет.Заработная плата водителя из расчета 50%/50%--касса/топливо/комиссия1 авто - 1 водительМы находимся на улице, Сумгаитская 3АВсегда на связи с 10,00 до 19,00(остальные часы Viber)
Работа в такси на авто работодателя
, Черкаси, Черкаська область
Требуется водитель на авто работодателя в такси по городу Черкассы.Автомобиль Daewoo ланосТребования:-возраст от 20 лет-опыт безаварийной езды от 2-лет;-уверенный стиль вождения;Обязанности:-перевозка пассажиров из пункта А в пункт Б;Оплата ежедневная, график регулируете сами, ТО и ремонт за счет работодателя. Зарплата зависит от вашей работоспособности и желания.
Водій таксі UBER, BOLT, UKLON, Opti на власному авто. Черкаси
, Черкаси, Черкаська область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Водії з любим автомобілем
Таксі «Беру», Черкаси
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України: Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" beru-taxi.com.ua/rabota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи ! набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель ,газ ,бензин для наших водіїв !
Водій з автомобілем легковим
Такси «Авангард», Черкаси
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України: Черкасах,Полтаві, Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації"  avangard-taxi.kiev.ua/uk/robota-v-taksi/    вкажіть місто для роботи !набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель 5 грн ,газ 2,5 грн ,бензин 4 грн для наших водіїв !
Шукаємо водія на авто роботодавця
, Черкаси, Черкаська область
Работа для тех у кого нет своей машины!но нравится работать водителем.Работа водителем такси1 водитель 1 машинаЗарплата каждый день.Все уточняющие моменты на собеседовании.звоните по указанному номеру, резюме прочитывать и перезванивать не всегда есть времяТребования:Наличие семьиправа категории В не менее 5летпрописка Черкасс или обл. но не другие регионы.
Диспетчер в таксі 12000 грн
, Черкаси, Черкаська область
Приємний голос, комунікабельність, можна без досвіду роботи в таксі. Умови - Дуже затишний офіс з усіма зручностями. Вимоги - вільне володіння українською мовою, знання комп'ютера, швидкість набору. Графік роботи - доба через три.
Ищу водителя на машину работодателя
, Черкаси, Черкаська область
Робота для тих у кого нема своєї автівки!!! Але подобається працювати водієм. Работа водієм таксі. 1 водій 1 машина. Машини не укатані, в доброму стані. Всі уточнюючі питання на співбесіді.Вимоги: Наявність сім'їНаявність прав категорії В не меньш як 3 рокипрописка Черкас або обл. но не інші регіони.Оренда авто від 3500 /грн тиждень.Залог обов’язково 3000 грн.Робота в будь-яких службах, без обмежень.Ремонт та обслуговування авто за рахунок компанії.
Піцейола в мережу кав'ярень-пекарень "Bakery"
, Черкаси, Черкаська область
*Піцайоло*15 500 - 20 000грн Пекарня-кав'ярня «Bakery» запрошує у свою команду Піцайоло!Якщо ти вмієш працювати в команді, відповідальний, комунікабельний та маєш досвід в приготуванні піци (або маєш бажання навчитися чогось нового),тоді ця вакансія для тебе!Ми пропонуємо:- Гідну оплату твоєї праці;- Бонусну систему роботи;- Можливість навчання та кар'єрного зростання;- Корпоративну знижку на всю продукцію компанії;- Компенсацію таксі або корпоративний трансфер;- Офіційне працевлаштування.Графік роботи:3/3 із 8:00 до 21:00;Можливість брати додаткові зміни.Чекаємо за адресою:Вул.Благовісна 174 або телефонуйте +38**********45Валентина
Подработка на автомобиле работодателя.
, Черкаси, Черкаська область
Требуеться работник для выполнения работы по свободному графику в сфере услуг (не такси) на авто работодателя. (8-10 дней в месяц) по Черкассам и области(Требования- водительский стаж не менее 3 лет, исполнительный, ответственный.Зарплата без задержек от 700 до 900 грн. в день
Требуется водитель такси на авто компании! г,Черкасси
, Черкаси, Черкаська область
Требуются на работу в такси Авалон, водители с категорией В!• З/П от 20 000,00 грн. в месяц, доход до 50%;• Комфортабельные автомобили;• Получение заказов, через мобильное приложение;• Лояльное и адекватное руководство. ТРЕБОВАНИЯ:• Опыт вождения от 3 лет;• Уверенный и аккуратный стиль вождения;• Желание работать и зарабатывать;• Ответственность и порядочность;• Вежливость и опрятность;• Содержание автомобиля в чистоте и порядке;• Отсутствие судимости, нарко/алко зависимости.Звоните по тел.: +38093***200 Отв. лицо - Вячеслав
Черкаси робота в таксі UKLON / BOLT / ONTaxi на шкоді водій водитель
, Черкаси, Черкаська область
Робота в прописаних службах.UKLON / BOLT / ONTax -авто підписане під всі служби які є в Черкасах.Оплата вчасно і кожен день живі гроші.Для початку роботи треба мати гроші на старт заправить авто / пополнить програми / мать здачу.Прописка Черкаси.Авто класна жива пушка бомба ракета - навіть застрахована по каско адже це не старі корчі а 2012 рік.Якщо треба робота -прошу дзвонить , тут я рідко читаю
Водій категоріі В на авто компанії в сфері послуг
, Черкаси, Черкаська область
Підприємству потрібен робітник для виконання регулярної работи в сфері послуг (не таксі) на легковому авто работодавця по Черкасам и області. Вимоги- водійський стаж не менше 3 років, активність і відповідальність .Офіс в центрі містаЗарплата без затримок від 18000 грн.до 21000 грн
Кальянщик на літній сезон
, Черкаси, Черкаська область
Запрошую на сезонну роботу кальянщиком в кафе Caffeine на літню терасу! Пропонуємо гнучкий графік, гідну заробітну плату (ставка + %), таксі після роботи! Досвід роботи обовʼязковий, від 18 років! За деталями та з приводу співбесід телефонуйте або пишіть у месенджери!