Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Модель в Черкассах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

ОББИВАЛЬНИКИ МЕБЛІВ без досвіду роботи в Черкасах
, Черкаси, Черкаська область
Фабрика з виготовлення м'яких меблів запрошує на роботу "ОББИВАЛЬНИКІВ М'ЯКИХ МЕБЛІВ"-жінок, чоловіківВимоги:-з досвідом та без досвіду роботи, оплачуване навчання на виробництві 5 місяців-знати і виконувати ТБ;-уважність, відповідальне ставлення до роботи, повага до колег та оточуючих, старанність, акуратність;-без шкідливих звичок.-бажання навчатися і освоювати нові моделіМи пропонуємо:-роботу в дружньому колективі-відрядну оплату праці-своєчасну виплату ЗП (два рази на місяць)-премії, мотивацію співробітників та інші корпоративні плюшки;-оплату за навчання на виробництві 500 грн/день+оплата за виробіток;-графік роботи з 08.00-17.00 вихідні Сб-Нд. -перерву для харчування та відпочинку;-доставку співробітників до місця роботи за рахунок компанії.
Робота Водій-кур'єр на авто компанії
, Черкаси, Черкаська область
Приєднуйтеся до нашої команди кур'єрів у Meest ПОШТІ!Ми — український поштово-логістичний оператор, що забезпечує доставку посилок, документів та вантажів в будь-який куточок України та за кордон. Запрошуємо в свою команду:Кур'єра на авто компаніїОсновні обов’язки:Доставка посилок відповідно до встановленого маршруту.Забезпечення якісного обслуговування клієнтів.Наші переваги:Конкурентна та зрозуміла модель нарахування винагороди.Бонуси за високу продуктивність.Графік роботи: 6 днів на тиждень з понеділка по суботу.Офіційне працевлаштування.Можливість професійного зростання в компанії.Телефонуйте 09******36, 09******52Відправляючи своє резюме в Meest Пошта, ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних.
Інженер проектувальник-конструктор
, Черкаси, Черкаська область
Інженер проектувальник-конструктор (проектування човнів Канада) Канадська компанія шукає інженера проектувальника-конструктора для проектування аерочовнів (аерогліссерів) Канада. Для початку пропонуємо часткову зайнятість потім розглядаємо повну зайнятість з можливістю переїхати до Канади.Зв'язок з роботодавцем через e-mailОсновні вимоги:досвід проектування малих та середніх човнів не менше 5 роківвміння працювати в Автокаді або СолідВоркспроводити розрахунки на міцністьдобре розуміння будову та основні принципи роботи аерочовніввміння розроблення робочих креслень та 3Д моделей
Требуются услуги конструктора, работающего в сфере ветроэнергетики
, Черкаси, Черкаська область
1.Требуются услуги конструктора, работающего в сфере ветроэнергетики.2.Нужно разработать 3D модель лопасти горизонтального ветрогенератора.3.Длинна лопасти – 4 000мм.4. Профиль, хорда, угол крутки – в соответствии с Вашими расчетами.5. Количество лопастей ветрогенератора – 3шт.6. По Вашей электронной модели будут изготавливаться стеклопластиковые лопасти методом выклейки в пустотелой матрице.7. Электронная модель нужна в масштабе 1:1 в формате «ipt». Если Ваша модель представляет из себя сборку из нескольких деталей – формат «iam».8. Рабочая программа заказчика –Autodesk Inventor 2024.9. Возможно изготовление модели в более старой версии Inventor.10. Наше малое предприятие более 20 лет занимается разработкой и изготовлением сложных металлоизделий из нержавеющих и черных сталей, освоены множество точных и сложных техпроцессов. В данный момент получили заказ на изготовление опытного образца горизонтального ветрогенератора мощностью 5 -8 Квт. В ходе разработки и конструировании потребуется дополнительные конструкторские работы по механической и электронной составляющих ветрогенератора.
Ламінування вій та брів
, Черкаси, Черкаська область
Потрібні моделі на Ламінування брів та вій.
ТОВ "АНТ-АВТО-СЕРВІС Потрібен Підготовщик авто під фарбування
, Черкаси, Черкаська область
Виконання підготовки поверхонь автомобіля до фарбування шляхом шліфування, шпаклювання та грунтування;Виявлення і виправлення дефектів на лаковому покритті, таких як подряпини, тріщини тощо;Досвід роботи на аналогічній посаді протягом принаймні 1 року;Вміння виконувати ремонтні роботи на автомобілях різних марок і моделейХороші умови праці. Дружній колектив.Заробітня плата залежить Від обєму виконаних робітАдреса вулиця Чигиринська, 58