Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по продаже интернет услуг в Черкассах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по продаже интернет услуг в Черкассах"

19 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер по продаже интернет услуг в Черкассах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер по продаже интернет услуг в Черкассах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черкассах

Среди похожих профессий в Черкассах наиболее высокооплачиваемой считается Менеджер по продажам юридических услуг. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 19500 грн. На втором месте - Менеджер по продажам транспортных услуг с зарплатой 19500 грн, а на третьем - Менеджер по продажам логистических услуг с зарплатой 19500 грн.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер із роботи з клієнтами
, Черкаси, Черкаська обл.
Наша сфера - рекламно-інформаційні послуги: газети, інтернет-ресурси.Вимоги:вміння вести телефонні переговори з клієнтамикомунікабельністьзнання ПКбажання працювати і заробляти.Обов'язки:робота з клієнтською базоюпошук нових клієнтівмоніторинг конкурентівоформлення замовлень.Графік: п'ятиденка, з 9.00 до 17.00.Зарплата відрядна.Надсилайте резюме на e-mail.
Робота для студентів
, Черкаси, Черкаська область
Розміщуй оголошення, опрацьовуй телефонні дзвінки - заробляй, детальніше в описі.Компанія, що працює у сфері телекомунікацій та зв'язку, є генеральним підрядником АТ "Київстар", запрошує зайняти вакантну посаду "Менеджер активних продажів (D2D/BTL)"Якщо ти хочеш стати частиною активної та цілеспрямованої команди і розвиватися в галузі реклами та продажів. Якщо ти комунікабельний та з активною життєвою позицією, тоді ми шукаємо тебе!Ми пропонуємо:- Гідну та своєчасну оплату праці + бонуси від продажів,- Гнучкий графік,- Мотиваційні тренінги.- Пільговий мобільний зв'язок.Твої обов'язки:- Консультація клієнтів,- Проведення промо- активностей (BTL),- Продаж послуг Домашній Інтернет Мобільний зв'язокТелебачення від Київстар (D2D).Що від тебе вимагається- Стресостійкість,- Комунікабельність,- Грамотна мова,- Охайний зовнішній вигляд,- Пунктуальність, відповідальність,- Готовність працювати на результат.Якщо вам здається що ви - наш кандидат, чекаємо дзвінка пн-пт з 09.00 до 18.00 за телефоном або надсилайте Ваше резюме - ми з Вами зв'яжемося!