Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Работа в интернете на дому в Черкассах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер інтернет-магазину
, Черкаси, Черкаська обл.
Потрібні люди для віддаленої роботи . Вакансія підійде домогосподаркам, мамам в декреті і тим, хто шукає підробіток поєднуючи з основною роботою. Робота інформаційно-консультаційного характеру. Обов’яки: - робота над збільшенням клієнтської базою - реєстрація клієнтів у системі - консультація та допомога в режимі онлайн Графік роботи вільний, час коли працювати обираєте самі. Працювати потрібно 3-4 години на день. ПИШІТЬ на Вайбер 0633734224 з позначкою "Робота і труд"
Водій таксі UBER, BOLT, UKLON, Opti на власному авто. Черкаси
, Черкаси, Черкаська область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Водії з любим автомобілем
Таксі «Беру», Черкаси
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України: Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" beru-taxi.com.ua/rabota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи ! набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель ,газ ,бензин для наших водіїв !
Водій з автомобілем легковим
Такси «Авангард», Черкаси
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України: Черкасах,Полтаві, Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації"  avangard-taxi.kiev.ua/uk/robota-v-taksi/    вкажіть місто для роботи !набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель 5 грн ,газ 2,5 грн ,бензин 4 грн для наших водіїв !
Помощник(ца) администратора из дома
, Черкаси, Черкаська область
Интернет-магазин «Акваплюс» проводит набор сотрудников на должность Помощник администратора . Работа удаленная, график гибкий . Работа не сложная, всему обучаем и показываем. За более детальной информацией пишите нам в сообщения Олх . проспект Валерія Лобановського, 150В, Київ, Украина, 03118 Условия: график гибкий, зарплата раз в неделю. Требования: постоянное наличие интернета, делание работать.Обязанности: обрабатывать информацию. За более подробной инфой пишите нам сообщения в ОЛХ
Поліцейський патрульної поліції УПП в Черкаській області
, Черкаси, Черкаська область
Патрульна поліція України пропонує:Дружня команда, що стала для нас сім'єюМожливості зростання та розвиткуСтабільна робота у новій структурі з професійним підходом до поліцейської діяльностіНавчальний курс тривалістю 6 місяцівРобота, що допомогає зробити життя людей безпечнішим!Компенсаційний пакет:Заробітна плата - від 18 600 до 21 600 грнЩорічна оплачувана відпустка тривалістю від 30 днівБезоплатне медичне обслуговування поліцейського та членів його сім'їПід час дії воєнного стану поліцейським також гарантується безоплатне медичне забезпечення в закладах охорони здоров’я будь-якої форми власностіКомпенсація 75% вартості санаторно-курортного лікування та відпочинку для поліцейського та 50% для членів його сім'їГарантована фінансова допомога у разі ушкодження здоров'я під час несення службиМожливість отримання вищої освіти у відомчих навчальних закладах за державним замовленнямМи шукаємо саме тебе, якщо:Ти - громадянин УкраїниТвій вік - від 18 роківВільно володієш українською мовоюМаєш повну загальну середню освітуМаєш або готовий отримати посвідчення водія категорії ВЗаконослухняний та маєш незаплямоване минулеМаєш міцне здоров'я та високу психологічну стійкістьГотовий віддано служити людям!КЛІКАЙ «ВІДГУКНУТИСЯ», ЩОБ ПОДАТИ ОНЛАЙН ЗАЯВУ НА СЛУЖБУ
Работа на дому
ПП Якимчук Н.В., Черкассы, Черкасская область
Потрібна активна молодь, яка готова поєднувати навчання з підробітком.Вимоги:-від 18 років-наявність стабільного інтернету-потрібен Телеграм для роботиПереваги:-гнучкий графік-місце проживання - Україна-досвід не потрібен, адже є своя система навчанняОбов'язки:Виконувати нескладні завдання згідно інструкції (написати коментар, поставити лайк, переглянути відео, грати в ігри тощо)Пишіть в Телеграм vladimirovna3018 з поміткою "Завдання Трудком"
Викладач
Лінгвоцентр, Черкаси, Черкаська область
Офлайн та онлайн робота з навчання англійській мові дорослих і дітей шкільного віку з використанням Оксфордських чи Кембриджських програм
Продавець-консультант (бул.Шевченка, 207)
, Черкаси, Черкаська область
Watsons Україна — це роздрібна мережа товарів для краси та здоров’я!На сьогодні ми управляємо 270 + магазинами у 108 містах.В нас працює більше ніж 2000 працівників які обслуговують приблизно 350 тисяч клієнтів щомісяця за допомогою наших О+О (Offline плюс Online) платформ .Watsons Україна — входить до складу міжнародної компанії A.S. Watson Group, найбільшої у світі мережі роздрібної торгівлі продукцією для краси та здоров’я.Нині мережа налічує понад 16 000 магазинів, 12 роздрібних брендів на 28 ринках та більше ніж 130 000 співробітників по-всьому світу. За 2022 фінансовий рік A. S. Watson Group зафіксувала дохід у 22 мільярди доларів США. Щороку компанія обслуговує понад 5,5 мільярдів покупців через свої платформи, як онлайн так і офлайн, забезпечуючи клієнтам роздрібну торгівлю на основі сучасних технологій.Шукаємо у нашу команду Продавця-консультанта на повний та неповний робочий деньАдреса магазину: бульвар Шевченка, 207, ЧеркасиТелефон керуючого магазином: 093 873 44 92 ІраЩО ВАМ ПОТРІБНО РОБИТИ?Виконання стандартів мерчендайзингу, прийом-переміщення товарів;Участь у проведенні інвентаризацій;Робота з касовим апаратом;Консультування клієнтів щодо товарів магазину.ЩО МИ ЧЕКАЄМО ВІД ВАС?Середньо-спеціальна освіта, вища, незакінчена вища;Відповідальність;Бажання навчатись новому.ЩО ЧЕКАЄ НА ВАС У WATSONS?Гнучкий графік роботи;Форма та комфортне робоче місце;Прозора система мотивації;Офіційне працевлаштування та «БІЛА» виплата заробітної плати;Оплачувана відпустка 24 календарних днів;Оплачувані лікарняні;Дисконт на продукцію компанії;Навчання та можливість кар'єрного росту в середині компанії.Робота у Watsons — це не тільки робота, яка змінить твоє резюме, це робота — яка змінить світ!До зустрічі на співбесіді!
Помічник дієтолога, куратор в школі краси і здоров'я
, Черкаси, Черкаська область
Школа краси і здоров'я "Орінео" набирає співробітників для роботи онлайн.Вакансія: помічник дієтолога, куратор.Завдання: робити розсилку готової реклами в соц.мережах, пошук і консультації клієнтів, супровід учасників на схудненні.Досвід роботи не обовязково, начання надається.Може бути як основна робота, так і додатковий дохід. Також можна поєднувати з декретною відпусткою.
Шукаємо викладача репетитора з Ангійської мови
, Черкаси, Черкаська область
Шукаємо викладача з ангійськоі мови.Умови дуже комфорті , час для робочого графіку обираєте самостійно, робота онлайн . ЗП по понеділкам від 120-250 грн за годину (після співбесіди)Звоніть, будемо дуже раді.
Робота перекладачем онлайн з англійської мови
, Черкаси, Черкаська область
Необхідно перекладати тексти з різних мов в залежності від замовленняГроші ви отримуєте після виконання замовлення, враховуючи те, що воно виконано належним чином, не містить орфографічних помилок та зберігає основну думку після перекладуГрафік гнучкий, можете працювати коли завгодно, головне встигнути вчасно виконати завдання, на яке вам дається певна кількість часуДля того щоб працювати, вам лише необіхдно мати будь-який пристрій, наприклад телефон, комп'ютер чи планшет. Робота повинна бути обов'язково виконана в програмі WORD, а кінцевий файл має бути в форматі документа Пишіть мені на OLX, дзвінки не приймаю
потрібен відео-оператор, менеджер створенням контенту для TikTok,YouTu
, Черкаси, Черкаська область
У нашу команду потрібен відео-оператор, менеджер створенням контенту для TikTok,YouTube Shorts та Reels шукаємо людину, яка вміє швидко та якісно монтувати відео на смартфоні.Трохи про нас: Ми компанія first business твій шлях до успіху, яка займається розвитком курсів для відкриття свого власного фаст-фуд кафе.Ключові завдання:Зйомка різних типів відео: інтерв'ю, репортажі, подкасти, тік токи тощо.Адаптація матеріалів під вимоги платформи YOUTUBE/ТІКТОК.Робота зі світлом.Монтаж відзнятих матеріалів.Можливо без досвіду, але для монтажу відео повинен бути apple 11 pro, також зйомку можно вести на нашому apple 14 pro max, тобто робота ваша полягає в тому, щоб знімати нашого метро та проводить з ним приблизний час 2- 3 години в день обговорення стратегії ведення сторінки та всіх побажань, контент план на місяць. проводити стратегії для прямих трансляцій тік ток ютуб та інстаграм з вашим та нашим ментором Вимоги:- монтаж відео на смартфоні у програмах CapCut/VN- вміти монтувати стильні та трендові відео, які будуть мати великі охоплення у соцмережах- розуміння того, як працюють соцмережі TikTok та YouTube - особистий інтерес до розвитку фаст-фуду в Україні;- творчий підхід до роботиОсобисті якості:- стресостійкість: спокійно ставитися до правок - бажання вчитися та вдосконалювати свої навички- Графік роботи 3-4 години офлайн та 3-4 години онлайн, тобто час для монтування відео роликів та розміщувати їх в наших соцмережахзп 2000 грн на тиждень